Tuesday, January 11, 2022

Århundradets bästa amerikanska essäer

Århundradets bästa amerikanska essäer



Antal ord: Ungefär Sidor: 5 Betygsnivå: Gymnasium. Jag har kämpat med writer's block, men nu kommer jag ihåg varför det är jag älskar att skriva. Dessa är kronologiskt ordnade men jag tror att aktuella kunde ha varit bättre: död två om självmord, konsten, samhället. Skriv ett nytt nyckelord och tryck på Enter för att söka. Vissa var mycket roliga, andra svåra att ta sig igenom - även om den korta medellängden gör att ingen uppsats århundradets bästa amerikanska essäer för svårt. Föredrar plotter som kan innehålla en handfull sidor? En stor mångfald av skrivstilar, motiveringar, teman och åsikter finns representerade.





Konto alternativ



Århundradets bästa amerikanska essäer. Alla dessa uppsatser var mycket noggrant skrivna uppsatser, århundradets bästa amerikanska essäer. Kreativitetens paradoxer, berusad av sjukdom och att skjuta "Eld! Alla uppsatser var verkligen beskrivande med mycket mening. Meningsstrukturen i dessa uppsatser flöt bra eftersom alla meningar inte var lika långa. En bra uppsats bör fånga läsarens uppmärksamhet och hålla hans uppmärksamhet hela tiden. Den första uppsatsen jag läste Paradoxes of Creativity gav fantastiska beskrivningar av kultur och skapande, århundradets bästa amerikanska essäer. Han rör sig från en vinkel till en annan. Den här uppsatsen får människor att tänka på livet och hur människor utvecklas till vem de är. Denna uppsats ger också beröm till William Shakespeare för hans författarskap eftersom han är en av de största författarna genom tiderna.


Ordet "kreativitet" togs upp mycket i den här uppsatsen eftersom alla är olika och borde vara sig själva. I Berusad av sjukdomslidande tas upp författare och författaren konstaterar att när likadana är hotad finns det två val, en att fly från den eller vända sig mot den. Att hjälpa människor i tider av behov eller att finnas där för människor är avgörande, i uppsatsen berättar författaren om hur han avtalade en vän från att begå självmord. Den här uppsatsen säger att man ska kämpa för allt eftersom livets pris inte är billigt.


Allt i livet måste förtjänas. Alla som läser den här uppsatsen måste känna något som den här uppsatsen talar om. Den sista uppsatsen var att skrika "Eld! Larry Flynt är uppfostrad, som han alltid är för att hans tidning Hustler är extrem. Hans tidning anses vara extrem och olämplig. Detta är missbruk av yttrandefriheten som det står i uppsatsen. Den här uppsatsen säger att författaren vill ha censorer på allt detta. Jag tror att nu på 2000-talet är media ansvarig för att påverka mycket av vår kultur. De tre essäerna illustrerade en vanlig uppfattning om det amerikanska livet. Dessa tre uppsatser berättar tre olika historier men ändå är de överens om att vi älskar att arbeta, och vi ger det vårt bästa. Bill Bryson skrev i sin uppsats "Det uppstod, under andra hälften av artonhundratalet, mäktiga dåliga män och kvinnor som trodde med en sorts religiös glöd att konsumtionen av fel mat skulle leda till nedbrytningen av medborgarens moraliska fiber.


Matthiessen, den amerikanska renässansen. De politiska influenserna på amerikansk romantik inkluderar föreställningar från 1700-talet om mänsklig fullkomlighet, den amerikanska demokratins ideal och de spänningar som orsakas av växande oro över kvinnors rättigheter och problemet med slaveri. Betydande amerikanska romantiska författare Ralph Waldo Emerson Emerson anses vara en grundande författare och filosof inom den amerikanska romantiska rörelsen, och är kanske mest känd för sina essäer, från vilka de grundläggande föreställningarna om transcendentalism kommer fram. Henry David Thoreau Mest känd för sitt arbete "Walden," Thore senare i uppsatsen Will stater; "Två förmodade tecken på "krisen" är USA:s höga spädbarnsdödlighet och låga vaccinationsfrekvens av förskolebarn.


För det andra, att lita på vår regering och dess ledare är ett annat problem som amerikanska står inför under 2000-talet. Detta kanske inte alltid har varit det bästa sättet att välja en ledare. Slutligen, att förstöra vår miljö är ett annat socialt problem som amerikaner står inför under 2000-talet. De tre sociala problemen som Amerika står inför under 2000-talet är födseln av en ogift kvinna, att kunna lita på eller regering och eller leda. två mest framgångsrika på 1900-talet. Men fram till det sista decenniet av 1900-talet var den japanska ekonomin i recession och många japanska företag förlorade sin konkurrenskraft.


Den här uppsatsen innebär inte att introducera en idé. Den här uppsatsen kallas vanligtvis för "civil olydnad" på grund av en nytryckning i Baym, kanske det bästa exemplet århundradets bästa amerikanska essäer Emersonian självtillit, var Margaret Fuller, en okonventionell författare och tänkare på 1800-talet. När hon dog i en ålder av fyrtio år hade Fuller redan publicerat nästan trehundra verk "som framträder som en av de bästa litteraturkritikerna på sin tid" Baym I denna essä, som senare utökades till ett större verk med titeln Woman in nittonde århundradet presenterar Fuller sig själv i den fiktiva karaktären o Jack London var lätt den mest framgångsrika och mest kända författaren i Amerika under 1900-talets första decennium.


Han är mest känd för sina böcker, The Call of the Wild, White Fang och The Sea-Wolf, och några noveller, som "To Build a Fire" och "The White Silence". Han lämnade över femtio böcker med romaner, berättelser, journalistik och essäer. Hans skrifter blev översatta till flera dussin språk, och han är fortfarande mer allmänt läst av andra länder runt om i världen, århundradets bästa amerikanska essäer, än i Amerika. Han var en engagerad socialist och insisterade mot redaktionella påtryckningar att skriva politiska texter. På 1600-talet var religionen drivkraften som utmanade människors tankefrihet. Som ett resultat av dess avvikande karaktär ignorerades emellertid uppsatsen till stor del av allmänheten. Han trodde att den typiska amerikanen inte var individualisten, utan snarare konformisten, århundradets bästa amerikanska essäer.


i Parker och Krupat Hon skrev den här uppsatsen medan hon arbetade som föreläsare i programmet för studier av kvinnor och män vid USC. I den här uppsatsen ger hon historiska bakgrunder om viktminskning, och diskuterar var bilden av en "ideal" vikt kom ifrån. Den bästa förklaringen är att vi har låtit strävan efter en mager, fettfri kropp blomma ut till en religion. Under århundraden innan önskades faktiskt en lite större kropp bland samhällets elit. För det mesta är informationen hon berättar betydelsefull, men jag anser inte att informationen om århundradena före våra var nödvändig. Den andra av de två tidsperioder som tilldelats afroamerikansk litteratur är 1900-talet, och det skulle inkludera författare som t.ex. som Sterling A.


Jag tror att The Souls of Black Folk är det århundradets bästa amerikanska essäer of Dubois" bästa verk på grund av beskrivningen av livet för en afroamerikan under den tiden, och även för att förklara århundradets bästa amerikanska essäer och försöker ange alternativ för att lösa problemet, århundradets bästa amerikanska essäer. Mest känd för sin bok Cane, som inkluderade poesi, skisser, noveller och en pjäs, etablerades Toomer som en av de ledande amerikanska författarna under tiden. Toomers senaste bok publicerad efter Skriv ett nytt nyckelord s och tryck på Enter för att söka.


Århundradets bästa amerikanska uppsatser Ordräkning: Cirka sidor: 2 Spara uppsats Se mina sparade uppsatser Nedladdningar: 27 Betygsnivå: Gymnasie Logga in eller gå med nu för att betygsätta uppsatsen. Uppsatser relaterade till århundradets bästa amerikanska uppsatser 1. Amerikansk kultur. Antal ord: Ungefär Sidor: 5 Betygsnivå: Gymnasium. Litteratur - amerikansk renässans och romantisk. Antal ord: Cirka Sidor: 4 Betygsnivå: Grundutbildning. Sociala problem. Japanska och amerikanska ledningssystem. Antal ord: Ungefär Sidor: 7 Har bibliografi Betygsnivå: Grundutbildning. Författare från den senromantiska perioden. Antal ord: Cirka Sidor: 8 Har bibliografi Betygsnivå: Grundutbildning. Jack London.


Antal ord: Cirka Sidor: 3 Har bibliografi Betygsnivå: Gymnasie. Social avvikelse i det amerikanska samhället. Antal ord: Cirka Sidor: 3 Betygsnivå: Grundutbildning. För nära benet. Antal ord: Ungefär Sidor: 4 Betygsnivå: Gymnasie. Afroamerikansk litteratur. Antal ord: Cirka Sidor: 9 Betygsnivå: Grundutbildning.





uppsatser om lärare



De politiska influenserna på amerikansk romantik inkluderar föreställningar från 1700-talet om mänsklig fullkomlighet, den amerikanska demokratins ideal och de spänningar som orsakas av växande oro över kvinnors rättigheter och problemet med slaveri. Betydande amerikanska romantiska författare Ralph Waldo Emerson Emerson anses vara en grundande författare och filosof inom den amerikanska romantiska rörelsen, och är kanske mest känd för sina essäer, från vilka de grundläggande föreställningarna om transcendentalism kommer fram. Henry David Thoreau Mest känd för sitt arbete "Walden," Thore senare i uppsatsen Will stater; "Två förmodade tecken på "krisen" är USA:s höga spädbarnsdödlighet och låga vaccinationsfrekvens av förskolebarn. För det andra, att lita på vår regering och dess ledare är ett annat problem som amerikanska står inför under 2000-talet.


Detta kanske inte alltid har varit det bästa sättet att välja en ledare. Slutligen, att förstöra vår miljö är ett annat socialt problem som amerikaner står inför under 2000-talet. De tre sociala problemen som Amerika står inför under 2000-talet är födseln av en ogift kvinna, att kunna lita på eller regering och eller leda. två mest framgångsrika på 1900-talet. Men fram till det sista decenniet av 1900-talet var den japanska ekonomin i recession och många japanska företag förlorade sin konkurrenskraft.


Den här uppsatsen innebär inte att introducera en idé. Den här uppsatsen kallas vanligen för "civil olydnad" på grund av en nytryckning i Baym Det kanske bästa exemplet på självtillit från Emerson var Margaret Fuller, en okonventionell författare och tänkare på 1800-talet. När hon dog i en ålder av fyrtio år hade Fuller redan publicerat nästan trehundra verk "som framträder som en av de bästa litteraturkritikerna på sin tid" Baym I denna essä, som senare utökades till ett större verk med titeln Woman in nittonde århundradet presenterar Fuller sig själv i den fiktiva karaktären o Jack London var lätt den mest framgångsrika och mest kända författaren i Amerika under 1900-talets första decennium. Han är mest känd för sina böcker, The Call of the Wild, White Fang och The Sea-Wolf, och några noveller, som "To Build a Fire" och "The White Silence".


Han lämnade över femtio böcker med romaner, berättelser, journalistik och essäer. Hans skrifter blev översatta till flera dussin språk, och han är fortfarande mer allmänt läst av andra länder runt om i världen än i Amerika. Han var en engagerad socialist och insisterade mot redaktionella påtryckningar att skriva politiska texter. På 1600-talet var religionen drivkraften som utmanade människors tankefrihet. Som ett resultat av dess avvikande karaktär ignorerades emellertid uppsatsen till stor del av allmänheten. Han trodde att den typiska amerikanen inte var individualisten, utan snarare konformisten. i Parker och Krupat Hon skrev den här uppsatsen medan hon arbetade som föreläsare i programmet för studier av kvinnor och män vid USC.


I den här uppsatsen ger hon historiska bakgrunder om viktminskning, och diskuterar var bilden av en "ideal" vikt kom ifrån. Århundradets bästa amerikanska essäer. Ibland kan vi till och med upptäcka anteckningar om antingen desperation eller ångest. De bästa amerikanska uppsatserna av århundradets lektioner har gjort det lättare för studenter att välja en handledare inom sitt respektive område och ta lektioner från dem. Våra pappersskribenter kan hjälpa dig med alla de bästa amerikanska uppsatserna från århundradet av uppsatser, inklusive ansökningsuppsatser, övertygande uppsatser och så vidare. Därför ser vi till att alla våra billiga uppsatser skrivna för dig uppfyller de mest övertygande århundradets bästa amerikanska uppsatser akademiska krav både vad gäller innehåll och formatering.


Århundradets bästa amerikanska essäer innehållsförteckning anpassade papper skrivna av vårt team är viktiga för oss;. Det bästa är att alla handledare är verifierade. Århundradets bästa amerikanska essäer på nätet gör ditt arbete. Det inträffar när kunder ber oss om hjälp med uppsatser på college och hävdar att vi är deras sista chans. Ladda ner eller läs online århundradets bästa amerikanska essäer fulla i pdf, epub och kindle. Välj typ av papper, antal sidor, referensstil, akademisk nivå och din deadline. Affärsförlagsbranschen bibliotek och informationsvetenskap utskriftsvänlig 27,, artiklar och böcker. Vår tjänst kan rädda ditt pedagogiska liv! Nya sinnen har lett till en revolution inom området för handledning online.


Men århundradets bästa amerikanska essäer online en sådan situation är en sällsynthet hos oss. Det är därför vi är så uppmärksamma på de bästa amerikanska uppsatserna från århundradets innehållsförteckning och anställer endast de författare som kan producera bra uppsatser och andra typer av skriftliga uppgifter. Denna bok skriven av joyce carol oates och publicerad av mariner books som släpptes den 16 september med totalt antal sidor. Du bör inkludera alla instruktioner. Århundradets bästa amerikanska essäer den bästa amerikanska serien [oates, joyce carol, atwan, robert] på amazon. Om du letar efter en billig uppsatstjänst i USA kan inget vara bättre att välja 6dollaressay.


com eftersom de vet vilken typ av uppsatser som krävs för en högskolenivå. Vänrecensioner. För att se vad dina vänner tyckte om den här boken, vänligen registrera dig. För att ställa frågor till andra läsare om The Best American Essays of the Century , vänligen registrera dig. Lärarkollegor, finns det någon som har några bra lektionsplaner där ute om sätt att lära ut den här boken? Jag vill verkligen införliva uppsatserna från den här samlingen i mitt klassrum, särskilt 'Of the Coming of John' av W. Se 1 fråga om Århundradets bästa amerikanska essäer... Listor med denna bok. Community recensioner. Visar medelbetyg 4. Betygsinformation.


Fler filter. Sorteringsordning. Börja din recension av The Best American Essays of the Century. 19 mars, Richard Kramer tyckte att det var fantastiskt. Vad tänkte jag? Vad trodde jag inte? Varje uppsats i denna vackert kurerade samling är en hemkörning, och de flesta av dem kom från författare som jag inte kände. John Muir? Visst, Muir woods, allt det där. Men hur skulle jag under min livstid ha lärt mig att han är en sublim författare, ren humor, ren själ, och att han hade skrivit det bästa jag någonsin läst om en mans förhållande till en hund? Och jag kunde fortsätta. Men du borde ta min plats och skaffa den här boken. Om någon del av ditt liv är tillgänglig för förändring, oavsett grad, kommer du att hitta något i den här boken som kommer att förändra det.


flagga 13 gillar · Gilla · se recension. Visa 1 kommentar. 22 nov, Les la till det. Jag ska bara ha läst 15 eller 16 av dessa uppsatser. De är ganska jäkla bra - som titeln på samlingen skulle antyda. Jag fastnade mest för essäer skrivna av eller som handlade om kvinnor, även om jag njöt av Robert Frosts berömda essä om poetisk form när jag började förstå den ett par stycken i och uppskattade John Updikes syn på penis och all den utilitaristiska manlighet som den uppstår. från och är. Det som fastnade mest för mig var att läsa Zora Hurstons uppsats om en form av självaccept. Jag kommer att bryta mig om att bara ha läst 15 eller 16 av dessa uppsatser. Det som fastnade mest för mig var att läsa Zora Hurstons essä om en form av självacceptans och ångest, och sedan läsa Alice Walkers gripande essä om att lokalisera och hedra Zoras bortglömda grav.


På grund av valet av författare finns det flera one-liners i var och en av de essäer jag läste som blåste mig borta. Cynthia Ozick tog priset med en uppsats som var sund, solid och inte särskilt rörande, tills det sista stycket som bröt upp mitt sinne och hjärta och tystade mig i flera långa stunder. Detta fick mig att vilja läsa och skriva fler uppsatser och naturligtvis - läsa mer av dessa författare och sedan läsa om några av uppsatserna. flagga 9 gillar · Gilla · se recension. 13 juli, Megan tyckte att det var fantastiskt. Det här är den typen av bok man plockar upp då och då för att läsa en uppsats här, en uppsats där. Det jag har läst hittills har varit spännande. Mark Twains "Corn-Pone Opinions" är en sardonisk och rolig titt på vad vi människor är efter får och hur omöjligt det är att bilda sig en unik uppfattning.


Genialiteten ligger i hans egen oförmåga att urskilja varför detta är; trots allt är Twain också mänsklig, och han begränsar sig ödmjukt till massorna. John Muirs "Stickeen" kommer att hålla dig på kanten av din stol-- h Det här är den sortens bok du plockar upp då och då för att läsa en uppsats här, en uppsats där. John Muirs "Stickeen" kommer att hålla dig på kanten av din stol - har någon någonsin beskrivit en storm så vackert? Jag kan inte säga att jag någonsin har varit ett stort fan av Hemingways torra, självgoda stil, men hans "Pamplona i juli" är verkligen en unik blick på en värld jag inte visste något om, i ett land jag längtar efter att besöka. Zora Neale Hurstons "How it Feels to Be Coloured Me" är lekfull och glad, William James "The Moral Equivalent of War" är ganska ogenomskinlig men ändå intressant, och naturligtvis är Martin Luther Kings "Letter From Birmingham Jail" en av de de största och mest gripande texterna som finns.


Enbart för dessa exempel är boken värd att äga, men när jag bläddrar igenom de uppsatser som fortfarande ligger framför - Fitzgerald, E. White, Rachel Carson, Tom Wolfe, John McPhee, Annie Dillard, och vidare och vidare-- jag vet att den här boken kommer att bli mer och mer värdefull varje gång jag tar upp den. flagga 5 gillar · Gilla · se recension. Mar 07, Ellen betygsatte att det verkligen gillade det Hyllor: uppsatser. Uppenbarligen är det här bra. Jag upptäckte några nya författare och några nya favoriter av gamla författare The Crack Up, av Fitzgerald. Men Joyce Carol Oates gjorde dessa val och hon gjorde det definitivt med en historisk känsla. Samlingen kunde lika gärna ha kallats "Bästa essäer om Amerika under 1900-talet. flagga 3 gillar · Gilla · se recension. 24 juni gav Vaibhav Dwivedi betyget att det var fantastiskt.


Detta fick mig att läsa igen. Bruna getingar, en apotek på vintern och så många fler vackra essäer. Jag tror att det är något väldigt tilltalande med uppsatsformatet, att erbjuda så mycket av levd erfarenhet i en så kort form. flagga 2 gillar · Gilla · se recension. 20 maj bedömde Jennifer Hughes att den verkligen gillade den. När jag inte kunde få tag på Gretel Erlichs The Solace of Open Spaces at the library, gjorde jag det näst bästa: jag hittade den där namne-uppsatsen i den här underbara uppsatsboken och njöt inte bara av den utan många andra. Sammanställningar kan vara knepiga och ojämna, men redaktören Joyce Carol Oates har gjort ett utmärkt jobb med att sammanställa några av de finaste korta essäerna från och om 1900-talet.


Och förresten: The Solace of Open Spaces var ett utmärkt stycke, vackert och poetiskt skrivet, ett när jag inte kunde få tag på Gretel Erlichs The Solace of Open Spaces på biblioteket, gjorde jag det näst bästa: jag fann att namne uppsats i denna underbara uppsatsbok och njöt inte bara av den utan många andra. Och förresten: The Solace of Open Spaces var ett utmärkt stycke, vackert och poetiskt skrivet, och jag tror att hennes hela bok skulle vara värd att köpa. Jag går inte in på podcaster, men den här boken fyller det som förmodligen är samma typ av tomrum för mig. Det är som att lyssna på ett av NPR-programmen med långa berättelser, bara jag får LÄSA dessa underbara uppsatser själv och ta mig tid att upptäcka, prova och smälta.


När min man och jag gifte oss första gången lovade vi att inte köpa en tv på ett år så att vi skulle spendera den tiden med varandra istället för att gå vilse i en skärm. Jag minns det året med stor glädje. Vi pratade eller lyssnade på radio och diskuterade vad vi hörde. Vi läste tidningen eller böckerna högt för varandra och hade livliga samtal. När jag läste detta tog det mig tillbaka till den enklare tiden. Jag tänkte att det här skulle vara en bra bok att ha på soffbordet för en lugn kväll när det brinner i den öppna spisen, TV:n är avstängd och de ständigt närvarande smartphones är avsatta. Om vi ​​hade den här boken till hands kanske vi skulle känna oss inspirerade att läsa högt för varandra – som folk gjorde för att njuta i många år innan skärmar – åtminstone då och då.


Låter så härligt för mig. Det är värt ett försök! 24 feb, Matt betygsatte att det var fantastiskt Hyllor: facklitteratur, femstjärnor, antologi, uppsatser. Med relativt få undantag fanns det inget här jag inte tyckte om Oates gjorde ett gediget jobb med att välja ut inte bara de bästa uppsatserna utan också uppsatser från en stor bredd av det amerikanska livet. Många kvinnor, massor av färgade författare, artiklar om krig, artiklar om fattigdom, artiklar om immigration, artiklar om kultur, artiklar om vetenskap, artiklar om miljön, och allt samtidigt som de är ganska geografiskt olika. Det finns naturligtvis de mindre imponerande artiklarna, de som träffade mig Med relativt få undantag fanns det inget här inne som jag inte tyckte om. Det finns naturligtvis de mindre imponerande artiklarna, de som slog mig på fel sätt eller föreföll mig som pretentiös, men för var och en av dem fanns det tre eller fyra som var lysande.


Mar 02, Vince Darcangelo betygsatte att det verkligen gillade det Hyllor: facklitteratur , antologi , best-american , joyce-carol-oates , essäer. Favoriter: Mark Twain: "Corn-pone Opinions" Henry Adams: "A Law of Acceleration" John Muir: "Stickeen" William James: "The Moral Equivalent of War" Randolph Bourne: "The Handicapped" Jane Addams: "The Devil Baby på Hull-House" H. Mencken: "The Hills of Zion" F. Scott Fitzgerald: "The Crack-Up" Tom Wolfe: "Putting Daddy On" Vladimir Nabokov: "Perfect Past" Michael Herr: "Illumination Rounds" Joan Didion: "The White Album" Gretel Ehrlich: "The Solace of Open Spaces" Edward Hoagland: "Heaven and Nature" Stephen Jay Faves: Mark Twain: "Corn-pone Opinions" Henry Adams: "A Law of Acceleration" John Muir: "Stickeen" William James: "The Moral Equivalent of War" Randolph Bourne: "The Handikappade" Jane Addams: "The Devil Baby at Hull-House" H.


Scott Fitzgerald: "The Crack-Up" Tom Wolfe: "Putting Daddy On" Vladimir Nabokov: "Perfect Past" Michael Herr: "Illumination Rounds" Joan Didion: "The White Album" Gretel Ehrlich: "The Solace of Open Spaces" Edward Hoagland: "Heaven and Nature" Stephen Jay Gould: "The Creation Myths of Cooperstown" 1 augusti, Caitlin bedömde att det gillade det Hyllor: bokupplopp. Många av dessa essäer har tunga teman, och flera är väldigt lika - rasism, våld på många sätt människor kan vara grymma, särskilt mot människor som inte kan slå tillbaka. Jag hade velat det bättre om jag kunde ha fördelat läsningen mer, men som det är kändes uppsatserna viktiga, men som ett ankare som drar ner mitt humör.


07 dec, Briannesha betygsatte att det var fantastiskt Hyllor: uppsatser. den bästa samlingen av essäer från ett brett spektrum av författare.

No comments:

Post a Comment