Tuesday, January 18, 2022

Essä om vilda djur

Essä om vilda djur



Dessa områden inkluderar Essä om vilda djur Reserver, världsarv och andra helgedomar. Corbett National Park Project Tiger:, uppsats om vilda djur. Liknande sektorer av ekonomisk verksamhet i Indien kan identifieras i varje område av landet beroende på markanvändningsmönster. Den innehåller olika typer av näringsämnen, mineraler, vatten och gaser och stöd till växtproducenterna. Likaså krävs bättre instrument för att skydda djurlivet och samtidigt gynna samhället.





Postnavigering



Uppsats om naturvård i ord, uppsats om William Shakespeares sonnett Att bli bättre på dessa två aspekter av skrivande börjar med att studera språk- och stilmanualer, som förklarar var grundläggande element hör hemma och hur de fungerar. När en person väl känner till dessa riktlinjer kan han öva på att tillämpa dem, uppsats om vilda djur. Ett vanligt sätt att göra detta på är att genomföra papperskopia eller redigeringstest online. En övning för att träna publikanknytning är att uppsats om vilda djur ett enda verk och skriv om det flera gånger för flera olika grupper. Relaterat till idén om publik är konceptet att låta någon annan ta en titt på ett eller flera utkast, uppsats om naturvård i ord.


Ämnesexperterna som är förknippade med webbplatsen är mer än villiga att hjälpa nödställda studenter att övervinna sin oro genom att tillhandahålla de bästa tillgängliga pappersskrivande tjänsterna, uppsats om bevarande av vilda djur i ord. Av bikaner och delar av jodhpur med mindre än mm ​​årlig nederbörd. Vilda djur och växter, uppsats om vilda djur, som träd, är också en inhemsk tillgång som inte bara hjälper till att upprätthålla den ekologiska balansen utan också. Indien är ett av världens 17 mega olika länder. Men många växter och djur står inför hot om utrotning. Att skydda det kritiska. Dessa är lämpliga för elever och barn i klass 6 och under. Bevarande av vilda djur uppsatsord.


Uppsats om vattenhushållning i ord: vikten av vattenvård uppsatsord: jordbruksanvändning: industriell tillämpning: hushållsanvändning:. Bevarande av vilda djur innebär inte ett täckande skydd för alla djur- och blomsterarter; snarare innebär det en ordentlig, omdömesgill kontroll över uppsats om vilda djur. En livslång investering i naturvård. Bevarande av vilda djur uppsatsord försäkra dig om att uppsatsen på. Vilda djur syftar på vilda djur, fåglar och växter som trivs i naturen. Mer om en uppsats om naturvård för studenter 1. Enligt en uppskattning har omkring arter av vilda djur och fåglar i Indien dött ut och ytterligare 2, uppsats om vilda djur på gränsen till utrotning.


Det ger användbara ämnen och vilda djurprodukter som Skäl till brist på medicinsk personal Ska vaccinering tvingas på människor, uppsats om naturvård i ord. Står din Common App-uppsats faktiskt ut? Högskoleuppsatser är en helt ny typ av skrivande för gymnasieelever, uppsats om naturvård i ord. Av den anledningen är många studenter förvirrade över korrekt formatering och uppsatsstruktur. Uppsats om fysiskt och personligt utrymme 6 мая г. Det är med andra ord en del av ett lands välstånd. Människan har jagat vilda djur för föda för. Sammantaget är skogar den naturliga livsmiljön för storskaligt vilda djur, tillväxt av träd, buskar och olika växter som tyvärr minskar. Pin tjäna värdet av nationalparkerna. Uppsatser om naturvård.


Bevarande av vilda liv är ett sätt att bevara djur eller växter som är hotade. Dessa material har tagits fram med hjälp av en teknisk rådgivande kommitté med representanter från djurskyddet, naturvården bl.a. Wcn skyddar hotade arter genom att stödja entreprenöriella naturvårdare som driver strategier för att människor och vilda djur ska samexistera och frodas. Nätverk för att inspirera andra att agera genom att sprida budskapet om frågorna. Uppsats om naturvård i ord. Välj det ämne som du lätt kan relatera till, uppsats om vilda djur, och ha den närmaste insikten om, uppsats om naturvård i ord. Det är en bra idé att noga fundera över vilket av omvårdnadsuppsatsämnena du ska välja mellan.


Tänk på: Du riktar dig till en högutbildad publik som är medveten om den information du presenterar; Ta ett individuellt förhållningssätt för att visa upp hur din kunskap kan omsättas i praktiken; Metodiken och sättet att översätta information bör övervägas för att göra din uppsats annorlunda från resten. Få din omvårdnadsuppsats skriven snabbt! Våra erfarna skribenter behöver bara dina krav för att skapa ett originalpapper åt dig. Ändå målar det en mer levande bild än en statistisk sammanfattning från topp till tå: hon var fem fot tre och inte mer än hundra och tio pund med rött hår, blå ögon och ett runt, fräknar ansikte.


Hur man tränar på att skriva beskrivning. Här är några beskrivande skrivaktiviteter som kommer att inspirera dig samtidigt som det ger möjligheter att träna på att skriva beskrivning. Arbeta med att skapa beskrivningar som är övertygande och fascinerande. Gå till en av dina favoritställen och skriv en beskrivning av miljön: det kan vara ditt sovrum, ett favoritkafé eller en lokal park. Lämna människor, dialog och handling utanför det, uppsats om vilda djur. Fokusera bara på att förklara uppsats om vilda djur utrymmet ser ut. Vem är din favoritkaraktär från filmerna? Beskriv karaktären från topp till tå. Visa läsaren inte bara hur karaktären ser ut, uppsats om vilda djur, men också hur karaktären agerar. Gör detta utan att inkludera handling eller dialog, uppsats om naturvård i ord.


Nu har vi mobiltelefoner som kan komma åt internet. Eftersom modern skönlitteratur är lätt på beskrivning, misslyckas många unga och nya författare ofta att ta med detaljer, även när läsaren behöver dem. Gå igenom en av uppsats om vilda djur skrivprojekt och se till att delar som läsarna kanske inte känner till är tillräckligt beskrivna, uppsats om vilda djur. Ibland i ett narrativ ger en liten beskrivning andrum från all handling och dialog. Tolkien ägnade som sagt ofta sidor åt att beskriva ett enda landskap. Välj ett av dina favoritstycken i klassisk litteratur, hitta ett långt beskrivningsstycke och skriv om det. Försök att halvera antalet beskrivande ord. När du läser en bok, använd en överstrykningspenna för att markera meningar och stycken som innehåller beskrivning.


Leta efter uppsats om vilda djur passager som är tillägnade beskrivning, uppsats om vilda djur. Skriv en beskrivning för ett barn. Välj något som är ganska svårt, som solsystemet. Hur beskriver man det på ett sådant sätt att ett barn förstår hur han eller hon passar in i det? De flesta författare drömmer om att en dag skriva en bok. Beskriv ditt bokomslag. Skriv en ensidig beskrivning av dig själv. Om du har några uppsats om vilda djur skrivpraxis att lägga till i den här listan, dela dem gärna i kommentarerna. Är beskrivande skrivande lätt för dig, eller kämpar du med det? Tänker du mycket på hur du skriver beskrivning?


Dela dina tips för beskrivande skrivande genom att lämna en kommentar och fortsätt skriva! När din beställning är klar, uppsats om vilda djur, du kommer att få ett meddelande via e-post, uppsats om william shakespeare sonnett. En annan rekommendation för att skriva en effektiv argumenterande uppsats i litteratur skulle alltså vara att skriva ner alla argument och motargument. På ett sådant sätt kommer du att vara redo att motbevisa alla motargument. Dessutom är det en bra idé att inkludera uppsats om vilda djur ett par motargument och deras motargument i din uppsats, så att läsarna kan vara säkra på att du har tagit hänsyn till olika åsikter. Slutligen bör du slå upp alla nödvändiga citat som ska användas i din argumenterande uppsats och koppla dem till ditt argument.


Som ett resultat kommer du redan att ha en kort färdplan för din framtida uppsats med de viktigaste punkterna. Glöm inte att det är fördelaktigt att stödja varje del av ditt argument med ett direkt citat från originaltexten, så att läsarna ser hur du kopplar ihop idéerna, uppsats om vilda djur. Dessutom kommer en sådan struktur att göra din uppsats logisk och sammanhängande. Strukturen för din argumenterande uppsats. Många elever möter svårigheter när de strukturerar sina argumenterande uppsatser. Ändå är nyckeln till framgång här att följa den grundläggande uppsatsstrukturen som inkluderar sådana komponenter som introduktionen, huvudstyckena och slutsatsen.


Sådant ska man dock inte glömma uppsats om vilda djur av någon argumenterande uppsats som en effektiv titel och avhandlingsförklaring. Även om majoriteten av eleverna föredrar korta och begripliga titlar som består av cirka fem ord, är detta inte fallet med argumenterande uppsatser. I själva verket bör du tydligt ange argumentet i rubriken på din uppsats uppsats om vilda djur visa läsarna vad det här arbetet kommer att handla om. Ibland kan titeln på en argumenterande uppsats till och med ta två rader, speciellt om du skriver om litterärt arbete eftersom du måste inkludera både författarens namn och själva verket, uppsats om William Shakespeares sonnett Argumentativ essä Sample on Global Warming: Topppolicyer att implementera.


Det första stycket i en uppsats är det inledande. Ändå är många studenter förvirrade över vad de ska inkludera i det här stycket eftersom det måste förbereda läsarna för uppsatsens huvudstycke. När du skriver en argumenterande uppsats i litteratur är det tydligt att du i det inledande stycket måste nämna bakgrunden till det litterära arbete du kommer att diskutera. Den innehåller inte bara namnet på författaren och själva verket utan också en kort genomgång av textens huvudpunkter, uppsats om vilda djur. Den sista meningen i det inledande stycket är din avhandling. Den anger huvudidén för hela uppsatsen och ska vara exakt och tydlig. De följande styckena kallas för kroppsstyckena och innehåller den viktigaste delen av hela uppsatsen.


I den här delen kommer du att presentera och stödja ditt argument. Varje kroppsstycke talar om en idé som är relevant för ditt argument. Utan tvekan, antalet uppsats om vilda djur kroppsstycken varierar beroende på uppsatsens längd. Du bör dock komma ihåg att du bara kan prata om en idé i ett stycke. Följaktligen, för läsarna, det uppsats om vilda djur vara mycket lättare att följa dina idéer, uppsats om vilda djur.





uppsats om kulturell medvetenhet



Därför är bedömningen av egenskaper, kvalitet, kvantitet och status för den vegetation som finns tillgänglig i livsmiljön och dess förbättring ett viktigt och primärt skede i förvaltningen av vilda djur. Vissa djur uppfyller sina nödvändiga näringsämnen genom att äta själva växterna; medan det hos vissa djur, som idisslare, syntetiseras av vissa bakterier etc. finns i deras matsmältningsorgan som gör det tillgängligt i användbara former av element för kroppen. Under vissa speciella perioder, såsom under graviditet och mjölkningsperiod, behöver honorna mer mat eller någon speciell mat än den normala perioden för att fostret och ungar ska växa ordentligt. Enligt matvana finns det anpassning i matsmältningssystemet hos arten och de föredrar maten på det sättet.


Till exempel blir växtätare instinkter mot vegetarisk mat medan köttätare mot icke-vegetarisk mat. Rådjur blir frestade att se gräs medan tigrar inte gör det. För livets försörjning äter djuren olika typer av föda under de varierande årstiderna och på så sätt kan deras födoval sägas vara primärt, sekundärt osv. Efter föredragen-mat kommer basfödan i serien. I allmänhet är detta foder viktigt för att djuret ska kunna leva länge. När det råder brist på basföda är arten beroende av viss mat som varken är så smakfull eller näringsrik och kallas nödfoder.


Sådan mat kan inte försörja djuret under en lång period eftersom den framkallar undernäring. Den mat som är helt icke-näringsrik och som konsumeras av djuret bara för att fylla dess mage kallas fyllningsmat. Sådan mat tas in av djuren när det inte finns något alternativ. Ibland äter vissa djur ovanlig mat som inte är deras vana. Till exempel, ibland bark som äts av sambhar och cheetal, gräs av tiger som finns i dess pellet ibland etc. Den period då maten inte är tillräckligt tillgänglig och orsakar besvär för djuret kallas klämperiod. Denna period kan vara för andra grundläggande krav också såsom vatten etc. Perioden varierar beroende på habitat, klimat, land etc. Ledningsdelen är mycket viktig och spelar en viktig roll för en sådan period.


Djurets val av föda beror på säsongen och perioden av livsmiljön, det beror på det faktum att under vilken säsong eller period, vilken typ av föda som finns tillgänglig, och hur mycket arbete som måste göras för att skaffa det av djuret ; eftersom säsongen är ansvarig för tillgången och mängden av maten i en viss livsmiljö. Därmed; maten, som lätt och tillräckligt kan hittas under en säsong, konsumeras i tillräcklig mängd av djuret. Man kan säga att mycket mat är direkt relaterat till dess konsumtion. Smakbarheten av foder för djur är relaterad till dess smak, lättillgänglighet och smältbarhet etc. Sedan dess evolution och vana, väljer djuret sin mat i enlighet med det eftersom det är kapabelt till matsmältning och har en vaneinstinkt för sådan mat.


Därmed; genom att överväga alla dessa situationer kan man säga att kvantiteten och kvaliteten på maten har stor betydelse för djurens överlevnad och förökning. För sin överlevnad tar olika sorters djur olika sorters mat enligt deras anpassade vana och livsmiljö. Till exempel; vissa arter överlever genom att äta frön från växterna som är väldigt näringsrika medan vissa lever på gräs och löv på träden, vissa är vana vid torra gräs och löv, vissa tar ömma löv och gräs medan vissa föredrar hårda gräs och så vidare. Vissa är betar medan andra är webbläsare.


Allt detta beror på tillståndet för livsmiljön och djurens anpassningar. Klimat, mark och andra naturliga såväl som biotiska faktorer är ansvariga för resultatet av tillståndet i livsmiljön som djuret anpassar det till i enlighet med detta. Vattendjuren har utvecklat olika anpassningar morfologiskt såväl som fysiologiskt, landdjur har också modifierat och anpassat sig för att passa sin livsmiljö och ökendjuren har likaså anpassningar på alla sätt för att spara vatten och minska förlusten av vatten allt mindre för sina överlevnad. I varje typ av miljö och livsmiljö har djuren anpassningar för att passa och överleva fint.


Urval av mat, dess kvalitet och kvantitet, smaklighet etc. Vatten är ett annat grundläggande krav för de vilda djuren. Eftersom vatten är nödvändigt för metaboliska aktiviteter, krävs det upp till en viss utsträckning av djuren för deras överlevnad, tillväxt och förökning. Alla djur bevarar metaboliskt vatten. Ökendjuren bevarar vatten för att existera i oändlighet på metaboliskt vatten och för detta har de olika anpassningar i sin morfologi såväl som fysiologi. Vattenhushållning tillhandahålls också av vanor; såsom nattliga eller grävande vanor som flyr från dygnsvärme och låg luftfuktighet genom anpassningar som innehav av kitin, fjäll som morfologiskt skydd och utsöndring av torr avföring som fysiologiska anpassningar. Således är behovet av vatten olika hos olika typer av djur.


Storleken på vattenhålen är inte så viktig för vilda djur utan dess korrekta fördelning i hela livsmiljön under hela året är mycket viktig. Dess rumsliga fördelning och tillgänglighet med tillräckligt antal har stor betydelse för djurens överlevnad och förökning. Om antalet vattenhål är mycket få, kommer det att uppstå trängsel och tryck av djuren runt det och hård konkurrens kommer att uppstå om överlevnaden och kommer inte att utnyttjas ordentligt av dem. Å andra sidan, om den är korrekt fördelad över området, kommer den att upprätthålla det totala antalet djur enligt bärförmågan.


Därför spelar förvaltning av vattenkällor eller vattenhål en viktig roll inom viltförvaltningen. Platsen eller området som ger skydd och tjänar artens andra biologiska behov kallas skydd. Täcken är de vegetationer eller växter som räddar djuren från orsaksfaktorer och ger säkerhet, vila, skugga samt skyddar mot negativa miljöeffekter. Där de vilda djuren flyr sig själva för att skydda mot rovdjur eller jägare. Dess form och storlek beror på storleken på djuren. Här gömmer sig fåglarna för avel, läggning och skötsel av äggen.


Likaså kräver de större djuren ett sådant skydd för att leverera kullarna. Dess storlek och form beror också på djurens storlek och krav. Det är det täcket som skyddar djuren från den problematiska årstiden osv. Det kan vara buskar eller träden i enlighet med storleken på djuren. Skyddet under vilket, skugga djuren vila efter att ha tagit maten och använda som abborre. Detta kan vara buske, träd eller grotta. Det bör finnas tillräckligt med utrymme för djurens uppehälle. Därför är rymden den viktiga egenskapen för livsmiljön. Utan den kan inte djuren överleva. Rymden är flerdimensionell. Det är inte bara horisontellt, utan inkluderar även vertikal dimension.


Den horisontella dimensionen kräver tillräckligt med utrymme enligt djurens behov som hemmaområde, territorium etc. I vertikal dimension i vilket fält som helst, lever de vilda djuren i sex-sju nivåer som på topphöjden gam etc. flyga; sedan örn, kråkor mm. leva på trädens grenar; strax ovanför marken vistas några djur i buskar och gräs; på marken strövar de landlevande djuren som små och stora däggdjur; och sist inne i jorden lever vilda jordlevande djur. I brist på tillräckligt utrymme hamnar djuren under stress och det finns trängsel i livsmiljön och leder i slutändan till sjukdomar, offer, hämmar uppvaktning och parning, felaktig tillförsel av mat, vatten och så vidare. Därför är korrekt förvaltning av livsmiljön att tillhandahålla ordentliga och tillräckliga grundläggande krav för djuren mat, vatten och skydd enligt bärförmågan är det viktigaste och viktigaste primära målet för förvaltning av vilda djur.


Ekosystemet är resultatet av två komponenter, dvs. biotiska och abiotiska faktorer. Därför faller de ekologiska faktorerna under två kategorier som biotiska eller levande faktorer och abiotiska eller fysiska faktorer. Det inkluderar levande organismer som växter och djur samt andra former av liv. Dessa faktorer är resultatet av interaktioner och inbördes relationer mellan samma art intraspecifik eller interspecifik för olika arter eftersom alla organismer i ekosystemet är sammanlänkade och beroende av varandra och ingen kan leva ensam eller isolerad för att få sina grundläggande behov som mat , vatten och skydd och skydd.


Inte bara detta, utan djuren av en art är släkt med eller beroende av djuren av samma art och vice versa. Ett sådant ömsesidigt beroende existerar utan att ta hänsyn till art och storlek, till exempel att stora djur eller växter förknippas med små insekter eller parasiter. Sådan association är intraspecifik mellan samma art och interspecifik mellan olika arter. I stort sett kan de fysiska faktorer som har påverkat och påverkar faunan och floran i ett ekosystem delas upp i två delar, dvs. Medium och klimat. Det finns huvudsakligen sex medier där djur och växter lever, vilka jord, ljus, temperatur, vatten, luft och parasiter lever i eller på kroppen av en annan organismvärd.


Jorden, som bildas genom vittring av stenar associerade med organiskt material och de levande organismerna, är det viktigaste mediet för växters och djurs överlevnad. Den innehåller olika typer av näringsämnen, mineraler, vatten och gaser och stöd till växtproducenterna. Därför är det väsentligt för försörjningen av någon form av liv. Den döda delen av organismen sönderfaller och omvandlas av de nedbrytare som bor i jorden och bidrar även till jordbildningen, särskilt humus och fortsätter energi-näringscykeln också. Vilda djurs livskraft och hälsohygien beror på närvaron och frånvaron av mineraler i jorden.


Den mineralrika jorden stöder mer vilda djur än dåligt luftad och sur jord. Djuret utvecklas i den speciella jord som innehåller material som behövs för det; till exempel finns sniglar i jorden som är berikad med kalcium som krävs för skalbildningen. Jorden som är lätt sur eller neutral är i allmänhet väl lämpad för de flesta växter och djur. Därför har status och arter av vilda djur ett direkt samband med markförhållandena i ett område eller en livsmiljö. På god jord är växtligheten frodig och näringsrik, vilket resulterar i bra storlek och antal växtätare och därefter hittas ett optimalt antal köttätare där, vilket skapar ett dynamiskt och livskraftigt ekosystem som upprätthåller en korrekt näringskedja.


Varje försämring, naturligt eller artificiellt, förändrar markens egenskaper, vilket leder till förändringar i föda, skydd och status för vilda djur i omvänd riktning. Ljus är också en viktig faktor för att påverka tillväxt, beteende och spridning av flora och fauna. Det viktigaste arbetet inom detta område är fenomenet fotosyntes. Mängden ljus som tas emot av en organism beror på ljusets intensitet och varaktighet. Varaktigheten av ljus som en organism utsätts för att ta emot kallas fotoperiodism. Ljusets intensitet påverkar djurens ämnesomsättning, vilket resulterar i fenomen som viloläge, aestivation och diapause hos vissa arter som amfibier, reptiler, insekter etc.


enligt ljusets intensitet under de olika årstiderna. Eftersom det finns ett samband mellan metabolism och tillväxt, påverkar ljuset djurets tillväxt i enlighet med hastigheten på de metaboliska aktiviteterna. För tillväxten av växter är ljus mycket viktigt medan vissa djur kan dö eller överleva i närvaro eller frånvaro av ljus. Hos vissa djur, särskilt fåglar och däggdjur, stimuleras könskörtlar och slutligen reproduktionen av ljus. På ljusets intensitet eller belysning svarar olika typer av djur på olika sätt. Sexuella aktiviteter, migration mm. beror på ljusets varaktighet hos vissa djur och därför är deras häckningssäsonger också olika. På samma sätt påverkas växter också av den relativa längden av dagsljus. Längden på dag- och nattljus påverkar reproduktion, beteende, migration, viloläge och aestivation etc.


av djuren. Därför påverkar fotoperiodism djurens olika aktiviteter. Kanske stimuleras sinnesorganen av fotoperiodismen och nödvändiga fysiologiska förändringar inträffar hos djuren för att svara på önskad prestation. Ljus är också ansvarigt för att ändra färgen på huden på vissa djur. Mimik är exemplet på det som är en slags skyddsåtgärd för att passa i miljön. Ögon hos vissa vattenlevande djur på djupt vatten är förstorade medan nattdjur, som hos ugglor, har förstorade ögon att se på natten. Hos vissa lägre djur påverkas rörelsen av ljus som kallas fotokinesis. Fjärilar rör sig under dagtid medan nattfjärilar.


Temperaturen är också en av de viktiga faktorerna som styr djurens fördelning och beteende. Liksom ljus styr det också djurens olika aktiviteter som reproduktion, embryonal utveckling, migration, diapaus och andra metaboliska aktiviteter. Temperaturen vid vilken kroppsaktiviteterna, fysiologiska och metaboliska, är maximala kallas för Optimum-temperatur. Beroende på djurens förmåga att tolerera temperatur är de av följande typer. De djur vars kroppstemperatur inte fluktuerar med förändringarna i omgivningens temperatur och kan reglera och bibehålla kroppstemperaturen på en konstant nivå som fåglar och däggdjur.


Temperaturen påverkar djurens metabolism genom att påverka kroppens enzymatiska aktiviteter. Ökning eller minskning av temperaturen, upp till vissa gränser, ökar och minskar enzymatiska aktiviteter och därefter djurens metabolism. Liksom andra faktorer påverkar temperaturen även djurens aktiviteter och beteende eller reproduktion. Det kontrollerar eller inducerar även könscellers mognad och deras frigörelse hos vissa djur. Utbrottet av gräshoppa, könsförhållandet mellan hjuldjur och produktion av befruktade och obefruktade ägg i Daphnia styrs av temperaturen eller temperaturen. De första djuren vi stötte på var schimpansen och apor. Det fanns olika arter av babianer och schimpanser. Jag var bara upprymd när nästa kom de stora katterna. Det var verkligen en njutning att se tigrarna i sin fulla form och på nära håll.


Jag var mest exalterad över att se vår egen Royal Bengal Tiger. Den gick upp och ner på marken i all sin majestätiska glans. Sedan såg vi Jaguar och Leopards. Sedan såg vi djuret som är känt för att vara kungen av alla djur, Lejonet. Lejonets vackra man och massiva muskler presenterade en enorm figur av detta djur. Jag blev förtrollad och fascinerad när jag såg lejonet. Jag var tvungen att skjutas framåt för att gå vidare mot enklaven av andra djur. Sedan kom zebran, med distinkta mönster överallt vilket var verkligen fantastiskt. Vi såg också flodhästen och noshörningen. Sedan närmade vi oss enklaven där många arter av hjort rörde sig. Det var en helt ur världen känsla. Och då var djuret som vi såg på långt håll giraffen.


Den rörde sig på ett väldigt avslappnat sätt och tuggade på löven från träden. Sedan gick vi vidare för att se elefanterna, och lyckligtvis fick jag också möjlighet att mata dessa enorma djur med bananer. Även om jag var lite rädd tidigare, men när den kom närmare och jag sträckte ut handen full av bananer, tog elefanten den mycket behagligt med sin snabel. Vid det här laget var jag inte alls rädd. Och önskade att jag kunde vara vän med detta enorma djur. Så äntligen nådde vi galleriet av färgglada fåglar. Många arter och storlekar av fåglar fanns där. Alla dessa fåglar tillsammans med naturen och deras naturliga instinkter hade några unika förmågor, vilket var bara fantastiskt. Vi såg också påfågeln med ljusa och livfulla färger, som är vår nationalfågel. Så småningom kom jag till slutet av rundturen i denna fantastiska djurpark, där det fanns en samling av många friska och vackra djur.


Det var en underbar rundtur och jag planerar ett nytt besök i djurparken mycket snart. Spara mitt namn, e-post och webbplats i den här webbläsaren till nästa gång jag kommenterar. När du skriver en argumenterande uppsats i litteratur är det tydligt att du i det inledande stycket måste nämna bakgrunden till det litterära arbete du kommer att diskutera. Den innehåller inte bara namnet på författaren och själva verket utan också en kort genomgång av textens huvudpunkter. Den sista meningen i det inledande stycket är din avhandling. Den anger huvudidén för hela uppsatsen och ska vara exakt och tydlig. De följande styckena kallas för kroppsstyckena och innehåller den viktigaste delen av hela uppsatsen. I den här delen kommer du att presentera och stödja ditt argument.


Varje kroppsstycke talar om en idé som är relevant för ditt argument. Utan tvekan varierar antalet sådana stycken beroende på längden på uppsatsen. Du bör dock komma ihåg att du bara kan prata om en idé i ett stycke. Följaktligen blir det mycket lättare för läsarna att följa dina idéer. Som det redan nämndes i de föregående styckena, rekommenderas det också att införa minst ett motargument och dess motargument. Motargumenten diskuteras i regel i uppsatsens sista stycken. Om du saknar utrymme för en lång analys av motargument, kan du sammanfoga det med dess vederläggande i ett stycke. Det är inte en omskrivning, som bara med andra och enklare ord säger exakt vad skriften som omskrivs måste.


Att skriva en precis innebär att göra en intelligent sammanfattning av en lång passage. För att skriva exakt bör man ha en klar förståelse av stycket: först då. Känner du till den exakta definitionen? det är en sammanfattning av någon skriven text eller arbete. Verket omfattar artiklar, romaner, böcker eller någon form av text. Det är vanligt att elever blandar ihop en precis med retorisk analys, reflektionsuppsatser och kritisk analys. Precis skriver ordet précis kommer från franska som betyder sammanfattning och precis writing betyder konsten att sammanfatta. Precis skrivande är en av de mest. Så vad är en precision? det är en kortfattad sammanfattning av ett tal, en bok, en artikel eller någon annan text. Som du redan ser är denna term av franskt ursprung och.


Precis hänvisar med andra ord till en sammanfattning av en läsning man har slutfört. Att skriva en precisering kräver mycket arbete, med läsning och brainstorming. det är sammanfattningen eller kärnan i varje skriftställe. Du får denna skrivuppgift som en del av. En precis är en sammanfattning som förklarar huvudargumentet utan att göra kritisk analys. En précis är ett slags akademisk sammanfattning. Avancerat exempel: i uppsatsen "den fula sanningen om skönhet", dave. Barry, nationellt känd humorist, hävdar att ". Kvinnor tänker i allmänhet inte på. det är en kort sammanfattning av en bok, artikel, uppsats, tal eller någon annan form av text. Ordet precis kommer från det franska ordet. En precis uttalad presse är en sammanfattning.


Därför syftar exakt skrivning till att sammanfatta innehållet i stycket. En precis ska skrivas enkelt. En precis är en sammanfattning av ett skriftligt arbete, till exempel en artikel, bok eller annan text. Om du vill underlätta skrivprocessen måste du skapa en bra retorisk exakt disposition. Det är en kort plan för din uppsats som komponeras. Vi undersöker deras texter för att göra tre väsentliga anspråk på sociala egenskaper som formar läsarnas frågor, för det fjärde. Cd a, spår berättare lyssna på musik allt du behöver veta hur du ska se till att du följer instruktionerna i första hand, artistens relation med din kund, leverantör, anställd, chef, medlem, klient, patient eller andra organisationer publicerade forskning befintliga studier av kollektivt minne är en text om.


Och slutligen, till min redaktör som en bön, hur man skriver en exakt uppsats. För litterär analys kommer du att sammanfatta handlingen med dina egna ord, uppsats om varför skoluniformer är bra. Å andra sidan, i en litterär svarsuppsats måste du skriva ett svar. Kritiska recensioner är svåra, men de kan hjälpa dig att förbättra din forskning och urvalsförmåga. Att vara kritisk innebär att väga upp styrkorna och svagheterna hos ett visst arbete och överväga dess implikationer och tillämpningar ur olika perspektiv, uppsats om varför du vill gå på college.


Tänk på att din uppsats är en berättelse, uppsats om varför jag vill bli sjuksköterska. När du berättar en historia vill du få den att låta personlig. Meningsfragment, felstavningar och felaktig interpunktion betecknar ett slarvigt skrivet och dåligt genomtänkt papper. Ämnessats Varje uppsats måste innehålla tre väsentliga delar. Mitt pågående dokument som spårar nuvarande, framtida och tidigare artiklar. Steg 3 Disposition — Aktiv, uppsats om arbetsetik.

No comments:

Post a Comment